Monday, October 12, 2009

Featured Movie of the Week: Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja



H Chainfree αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει την ταινία:

O Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja


από την ομάδα Nostalgeek Films




Περίληψη:
Ο Υάκινθος Σέκερης, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες του κόσμου, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του γίνεται ένας πανίσχυρος μεγιστάνας που προκαλεί δέος και φόβο σε όλους.
Μετά τον μυστηριώδη θάνατο της γυναίκας του, ο Υάκινθος γίνεται ακόμα πιο αδίστακτος και εκδικητικός θέλοντας να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.
Όμως το κράτος προκειμένου να τον εμποδίσει επιστρατεύει τους εισαγγελέα Καραπιπέρη, λογιστή Ανδρέου και δικηγόρο Σακελλαρίου...
Θα καταφέρει ο Υάκινθος Σέκερης να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του και να επιβιώσει?

Σκηνοθεσία: Άρης Καπλανίδης
Σενάριο:Γιάννης Ρουμπούλιας
Ηθοποιοί: Γιάννης Ρουμπούλιας,Βασίλης Λόγιος,Κώστας Μίγγας,Νίκος Χλωρός
Έτος: 2007
Παραγωγή: Nostalgeek Films







Η ταινία απέκτησε φανατικό κοινό πριν καν προβληθεί εξαιτίας του trailer της που παρωδούσε παλιές ταινίες της δεκαετίας του 80'.
Πέραν της επιτυχημένης πρεμιέρας της,η ταινία επίσης συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ Cult Kιν/φου το 2008 στο Gagarin μαζί με άλλες ταινίες του χώρου,ενώ to 2009 έγινε αναφορά στην ταινία και στην εκπομπή της ET3 "Cinemania" με τον Νίκο Γουλιά,με θέμα τον Ελληνικό Cult Κινηματογράφο.
Οι δημιουργοί της ταινίας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Ψυχής τα Λαμπυρίσματα", επιμελήθηκαν και το κόμικ-prequel, το οποίο κυκλοφορεί απο τις παραπάνω εκδόσεις και δίνει δώρο το Dvd της ταινίας,μαζί με πολλά extras.

Κριτικές μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Και εδώ μπορείτε να δείτε και το διαφημιστικό βίντεο του comic.

No comments:

Post a Comment