Tuesday, May 17, 2011

Shadow Beyond Time

Οnline βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η μικρού μήκους ταινία τoy Γιάννη Τζουβελέκη (4th Wall Pictures,Underworld Films) με τίτλο "Shadow Beyond Time"


Περίληψη:
Ο Nathaniel Wingate Peaslee είναι μαθηματική ιδιοφυΐα από 10 χρονών. Όταν στα 22 του γίνεται καθηγητής του Πανεπιστημίου της πόλης του Arkham πέφτει σε κώμα από το οποίο ξυπνά 16 ώρες μετά. Αυτός που ξυπνά όμως, δεν είναι ο Nathaniel. Αφήνοντας πίσω τον πατέρα και το σπίτι του, ταξιδεύει στον κόσμο έχοντας μυστηριώδεις σκοπούς και αναζητώντας ύποπτα πράγματα.
Όταν θα επανέλθει 5 χρόνια μετά, θα προσπαθήσει να καταλάβει τι συνέβη και ποιος κατοικούσε τόσον καιρό στο σώμα του, βασανιζόμενος παράλληλα από περίεργα όνειρα και οράματα...

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τζουβελέκης
Σενάριο: Γιάννης Τζουβελέκης, H.P. Lovecraft
Παραγωγή: 4th Wall Pictures, Dark Moon Pictures, Chainfree, Ιωσήφ Μάινας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης "Axe" Αποστόλου
Μουσική: Χρήστος Δρούτσας
Μοντάζ: Γιάννης Τζουβελέκης, Άγγελος Γκλίναβος, Χρήστος Δρούτσας
Special FX: Χρήστος Δρούτσας
Sound Editing, Design and FX: Αντώνης Κουτελιάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Xρήστος Δρούτσας
Make-up Effects: Αντριάννα Λαζάρη
Prop Master: Δάφνη Αντωνίου
Artistic Consultants: Άρης Λάμπος, Αριστοτέλης Κολυμπάρης, Δάφνη Αντωνίου
Χορηγοί: Τεχνολογικό Μουσείο Φαέθων, Το Σεργιάνι

Παίζουν: Άρης Καπλανίδης, Άγγελος Γκλίναβος, Ιωσήφ Μάινας, Γιάννης Ζαχαρίου, Σωτήρης Σαρλής, Κασσάνδρα Χρονοπούλου, Ευάγγελος Ρήγας, Πωλίνα Μακρή, Μανώλης Κερμίτσης, Γιάννης Τζουβελέκης, Θάνος Κερμίτσης, Θάνος Λιάκος, Αριστοτέλης Κολυμπάρης, Ανδρέας Κολυμπάρης

Η ταινία είναι βασισμένη στα διηγήματα του συγγραφέα τρόμου H.P. Lovecraft «Shadow Out Of Time» και «Shadow Over Innsmouth». Γυρισμένη τον Ιούνιο του 2010 σε Αθήνα, Ναύπλιο, Πόρτο Χέλι και Χανιά.
Το συνολικό budget της δεν ξεπέρασε τα 600 ευρώ.

No comments:

Post a Comment