Tuesday, March 23, 2010

Πανόραμα "Chainfree": Μετά την Επόμενη Μέρα

Ολοκληρώθηκε προχθές, την Κυριακή 21/03/2010, το Πανόραμα Ανεξάρτητων Κινηματογραφιστών "Chainfree" στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης.

Το 3ήμερο αυτό ήταν ουσιαστικά η πρώτη επίσημη διοργάνωση προβολών από την Chainfree και αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε παραπάνω εμπειρία σχετικά με τις μελλοντικές διοργανώσεις αντίστοιχων φεστιβάλ.

Φυσικά παρουσιάστηκαν δυσκολίες, τόσο τεχνικές όσο και οργανωτικές, οι οποίες ναι μεν δυσκόλεψαν το έργο μας, αλλά τελικά ξεπεράστηκαν. Το 3ήμερο κύλησε ομαλά και η προσέλευση ήταν αξιοπρεπής (κυρίως τις ώρες 20.30 ως 23.00), αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι ήταν η πρώτη δραστηριότητα της ομπρέλας μας που διαφημίστηκε σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Το Σάββατο παρευρέθησαν μέλη του online ραδιοφώνου Cannibal Radio, το οποίο θα καλύψει και το επερχόμενο Φεστιβάλ της Chainfree στο Ίδρυμα Κακογιάννη (έπονται λεπτομέρειες και περαιτέρω πληροφορίες), καθώς επίσης θα κάνει και ένα αφιέρωμα στο Πανόραμα "Chainfree" την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 (θα αναρτηθεί σχετική ενημέρωση).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πετρούπολης για τη συνεργασία και την παραχώρηση της αίθουσας προβολών, καθώς και τους παρευρισκόμενους, τόσο για την παρουσία τους, όσο και για την υπομονή και κατανόηση τους κατά τη διάρκεια των τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στην πορεία του 3ήμερου. Όπως είπαμε, όμως, αυτά αποτέλεσαν πολύτιμη εμπειρία για την Chainfree, η Οποία όσο επεκτείνεται και οργανώνεται θα είναι σε θέση να ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις μελλοντικών τέτοιων events και θα συνεχίσει να σας φέρνει νέες κινηματογραφικές δουλειές από ανεξάρτητους δημιουργούς!

Στο επόμενο 3ήμερο, λοιπόν!

1 comment:

  1. Χαίρομαι που πήγε καλά παιδιά, και χαίρομαι διπλά που θα επαναληφθεί, αφού δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω ασθενείας. Ό,τι καλύτερο εύχομαι!

    ReplyDelete