Thursday, February 18, 2010

Η Chainfree πάει Λάρισα!




Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο post, η Chainfree θα εκπροσωπηθεί απο τις ομάδες
Tiiinewz Films
, Underworld Films, OtiNaNai Productions και Team Yerwolves,
στο 2ο Αrtfools Video Festival.

Yπενθυμίζουμε πως το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 1 & 2 Μαρτίου και οι προβολές των ταινιών θα γίνουν στον Κινηματογράφο Βικτώρια.


Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των προβολών αλλά και των εκδηλώσεων(που ξεκινούν απο τις 24 Φεβρουαρίου) μπορείτε να μάθετε απο εδώ


Θα σας δούμε εκεί!

3 comments:

  1. Αρχικά μπράβο σε σας που είχατε την φοβερή προτοβουλία να δημιουργήσετε κάτι σας την chainfree, και μπράβο σε όλους εσάς που συμμετέχετε τόσο ενεργά για να ανοίξει η βιομηχανία του κινηματογράφου της ελλάδας σε όλους όσους το αξίζουν και όχι μόνο σ' αυτόυς που έχουνε βίσμα.
    Συμμετέχω κι εγώ με την κινηματογραφική ομάδα του σχολείου μου στο Artfools, οπότε καλή επιτυχία σε όλους μας!
    Και, μιας και επλίζω να περάσω στο Τμήμα Κινηματογράφου φέτος με το καλό, μπορεί του χρόνου να έρθω κι εγώ μαζί σας στη Λάρισα! ;)

    ReplyDelete
  2. Κι εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε,να προβάλλουμε τις δουλειές νέων καλλιτεχνών που το αξίζουν!Θα τα πούμε Λάρισα λοιπόν,και όσο για του χρόνου,φυσικά! :)

    ReplyDelete
  3. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ReplyDelete