Tuesday, December 1, 2009

Featured Movie of the Week: Λούπα αυτοκτονίας

Λούπα αυτοκτονίας Ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στο στρατό τους.



Η «Λούπα αυτοκτονίας» αποτελεί μια κρυφή ματιά στις αυτοκαταστροφικές εμμονές των ανθρώπων που ζουν φυλακισμένοι σε συνθήκες τις οποίες δεν έχουν επιλέξει. Εγκλωβισμένος σε μια λούπα ο πρωταγωνιστής επιχειρεί την απόδραση δίνοντας ένα αμφίβολο τέλος στο προσωπικό του δράμα.







mini credits
Σκηνοθεσία - σενάριο : miloup
Μοντάζ - special effects : gabberdim
Πρωταγωνιστούν : miloup, Γιώργος Μητσόπουλος
Camera : Σωτήρης Κουβόπουλος, Ανέστος Δούκας
Τσίλιες : Μανώλης 10Φ(ιλιππάκης)




Λίγα λόγια για την ταινία
Τα μέλη της Άτυπης Κινηματογραφικής Συμμορίας tiiinewzfilms ποτέ δεν έκρυψαν την ιδιαίτερη αδυναμία τους για την πρώτη ουσιαστικά ταινία μικρού μήκους που βγήκε από την ομάδα. Η «Λούπα αυτοκτονίας» γυρίστηκε παράνομα σε πραγματικές εγκαταστάσεις του Ελληνικού Στρατού σε συνθήκες που δεν θα χαρακτηρίζονταν ιδανικές.

Η πρώτη σκέψη ήθελε τη Λούπα teaser απόσπασμα του «Πριν σε σκοτώσω», της ταινίας που θα ακολουθούσε το V for Veronica κ με αυτή τη λογική ανέβηκε στο youtube. Τον Οκτώβρη του 2008 η Λούπα κάνει την πρώτη της αυτόνομη εμφάνιση κατεβαίνοντας στο διαγωνισμό Public Digital Film Festival και έφτασε στην 6η θέση στην προτίμηση του κοινού ανάμεσα σε 269 διαγωνιζόμενες ταινίες μικρού μήκους.

Κάπου σε εκείνο το χρονικό διάστημα τα λαγωνικά της Warner μυρίζονται τη μεγάλη κλοπή της πνευματικής τους ιδιοκτησίας κ κατεβάζουν τη Λούπα από το youtube, καθώς το τσεκ που υπέγραψε το λογιστήριο της tiiinewzfilms για τη χρήση του τραγουδιού “Born Again” ποτέ δεν έφτασε στα χέρια των Black Sabbath κ των νταβατζήδων τους.
Σήμερα η «Λούπα αυτοκτονίας» κυκλοφορεί ελεύθερη στο dailymotion μέχρι να την ξανακατεβάσουν οι θεματοφύλακες της τέχνης.
Στην τελική το μήνυμα της tiiinewzfilms είναι απλό.
«Μην σκοτώνετε την ελεύθερη έκφραση, μάγκες. Μπορούμε κ μόνοι μας»

No comments:

Post a Comment