Wednesday, September 30, 2009

Featured Movie every week!





Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα μέσα απο αυτό το blog θα παρουσιάζεται τυχαία και απο μια ταινία απο κάθε κινηματογραφική ομάδα.

Θα δίνονται links για download ή και για video streaming καθώς και κείμενο με περίλιψη, φωτογραφίες και πληροφορίες.

Ξεκινώντας λοιπόν απο την Δευτέρα που μας έρχεται, θα αρχίσουν οι παρουσιάσεις, με σκοπό να φέρουν πιο κοντά τους θεατές με το έργο των ομάδων και των ανθρώπων που απαρτίζουν την Chainfree.

Tuesday, September 29, 2009

H Πρώτη Μεγάλου μήκους ταινία υπό την "ομπρέλα" της Chainfree


Η ομάδα Underworld Films με περηφάνια παρουσιάζει την πρώτη μεγάλου μήκους παραγωγή που γίνεται υπο την ομπρέλα της Chainfree, την ταινία Hitokiri II-Road to Destiny.

H ταινία αποτελεί την συνέχεια της ταινίας Hitokiri, που κυκλοφόρησε και έγινε γνωστή στο underground κοινό το 2007.

Το εγχείρημα κόστισε περίπου 500-1000 ευρώ, ποσό περίπου ίδιο με το budget της πρώτης ταινίας και πρόκειται για Πολεμικό Δράμα Φαντασίας.

Αυτή τη στιγμή, η ταινία έχει ολοκληρωθεί πλήρως και αναμένεται να προβληθεί μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά φυσικά θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.




Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο blog της ομάδας Underworld Films .

Monday, September 28, 2009

Χαιρετισμός!


Καλημέρα σε όλους!

Καταρχάς να χαιρετήσω όλους όσους παρακολουθούν το εγχείρημα που λέγεται Chainfree,και που πλέον απέκτησε εδώ το πρώτο της "σπίτι" (πέραν του group στο facebook) και που ευελπιστούμε όλοι στο μέλλον να έχει και το δικό της επίσημο site.
Για όσους αναρωτιέστε περί τίνος πρόκειται η Chainfree, το κείμενο στα δεξιά, το "Μανιφέστο της Chainfree" όπως το ονομάζουμε,πιστεύω πως θα σας καλύψει.
Εδώ θα κάνουμε ανακοινώσεις για νέα projects απο τις ομάδες τις Chainfree αλλά και απο συνεργασίες μεταξύ τους, και γενικά θα προσπαθούμε όσο γίνεται να εμπλουτίζουμε και με άλλο περιεχόμενο σχετικά με τις δραστηριότητες μας.

Καλή μας Αρχή λοιπόν!